Üdvözöljük újra!

Belépés
Jelszó emlékeztető

Regisztráció

Feliratkozás:
Regisztráció

Eladó lakás, Hévíz Új lakás

Ref. szám: LK274340

1/6
Irányár:
28 500 000 Ft
Havi törlesztőrészlet 178 823 Ft*
Méret: 49 m2
Emelet: 1
Szobák száma 2
Szerkezet: tégla
Fűtés: gáz (cirkó)
Facebook megosztás
Twitter megosztás
Google+ megosztás +
Leírás
Adatok
Ingatlan részletre
Illeték kalkulátor
Közeli pontok
Térképen

ÚJ LAKÁSOK HÉVÍZEN! Hévíz felső részén 2013-ban elkészült 6 lakásos társasházban 2-3 szobás, dupla erkélyes lakások eladók. Parkosított, térkövezett automata kapuval zárt udvarban található barátságos méretű 3 szintes társasházban szintenként 2 lakás található. Minden lakáshoz tartozik egy zárható tároló a pincében, valamint egy udvari gépkocsi beálló.
A földszinten és az első emeleten 1 nappali+1 szobás, 48 nm-es dupla teraszos lakás, valamint egy tágas, nappali+2 szobás, 78 nm-es lakás 2 fürdővel kapott helyet. A tetőtérben egy-egy nappali+1 szobás, dupla erkélyes barátságos, 45 nm-es alapterületű lakás található. A lakások egyedi fűtéséről cirkó kazán gondoskodik. A társasház teljesen elkészült, használatba vételi engedéllyel rendelkezik. A tulajdonos a lakásokat 1 hónap alatt teljesen befejezi, az Ön által kiválasztott hideg és meleg burkolatokkal, fürdőszobai felszerelésekkel, valamint a beltéri nyílászárókkal. Természetesen ezek a vételár részét képezik. Álmondja meg, rendezze be és költözzön 1 hónap múlva egy olyan lakásba, ami az Ön elképzelései szerint valósult meg.

Rövid sétával, vagy autóval könnyen elérhető Hévíz központja, ahol iskolák, üzletek és jó közlekedési lehetőségek adnak teljes kényelmet az üdülő vendégeknek és az állandó lakosságnak egyaránt.
Csodálatos zöld környezetben várja Önt a világon egyedülálló Hévízi GYÓGYTÓ. A tó körül elterülő erdős parkok és a város védett növényvilága a nyugodt pihenés és gyógyulás záloga. A fürdőváros tiszta levegője és barátságos atmoszférája, az itt-élők vendégszeretet mind fokozzák a gyógyhatást. A tó egész évben várja vendégeit, mivel a víz hőmérséklete télen sem csökken 22 C° alá, nyáron pedig eléri a 38 C°-ot is. A forrásbarlangból másodpercenként előtörő 410 liternek köszönhetően a tó vize három és fél nap alatt teljesen kicserélődik, ezáltal folyamatosan tiszta marad.
Hévíz kiváló fekvése miatt a Balaton, vagy éppen a sármelléki repülőtér is alig 10 perc, az M7-es autópálya is kevesebb, mint 15 perc alatt elérhető. Hévíz és új lakása Önre vár. További információért hívjon, vagy írjon e-mailt!

Ezek az ingatlanok is érdekelhetik Önt:

Kép
Fontos! Vásátlási döntés előtt mindenképpen kérjen Energetikai Tanúsítványt!
Kattintson és megtudhatja, miért fontos ez Önnek!
Tetszik Önnek az ingatlan?
Kollégánk várja érdeklődését!
Zsigmond Balázs
értékesítő
Kép
Telefon: +36-(30) 6335- mutasd!
E-mail: zsigmond.balazs@dh.hu
Duna House franchise iroda:
Cím: 8360 Keszthely, Bercsényi Miklós utca 65. (Spar udvar)
Kép
Üzenet:
Bg